Verkoopproces

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor Het Stainhoes

  Niks missen van de patiowoningen van Het Stainhoes in Meerstad? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail en kun je in je account inloggen.

  Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 11 DECEMBER > Start Verkoop

  Op 11 december 2021 starten wij met de verkoop van de 8 bijzonders patiowoningen van Het Stainhoes. Meld je alvast aan via de website om niks te missen.

  Tijdens de start verkoop staat er een heel team voor je klaar om je van verkoopinformatie te voorzien en om vragen te beantwoorden. Naast de ontwikkelaar zijn de makelaars van Thuis Nieuwbouwmakelaars aanwezig. Je kunt dan terecht voor vragen over de woningen, het verkoopproces, financieringen en de eventuele verkoop van je eigen woning.

 • Stap 3. TOT 20 DECEMBER > Inschrijven is mogelijk

  De inschrijving voor Het Stainhoes​ vindt volledig digitaal plaats.

  Vanaf 11 december 12.00 uur kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete bouwnummer door in te loggen op je eigen account. Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  Tot het sluiten van de inschrijving, 20 december 17.00 uur, kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. 21 DECEMBER > Toewijzing woningen

  De inschrijving sluit op 20 december 2021 om 17.00 uur. Na het sluiten van de inschrijving worden de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

  Invullen van een digitaal inschrijfformulier
  Indien je serieuze belangstelling hebt voor één of meerdere woningen kun je online (in je persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over je financiële situatie en eventuele voorbehouden die je wilt opnemen in de koopovereenkomst, zoals voorbehoud verkoop eigen woning en voorbehoud van financiering.

  Selectie door ontwikkelaar
  Als het aantal inschrijvingen het aanbod overschrijdt, zal er een selectie worden gemaakt door de ontwikkelaar. Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud verkoop eigen woning en zonder voorbehoud financiering of wanneer je een positieve financiële check van een hypotheekadviseur hebt geüpload. Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één woning? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie de woning toegewezen krijgt. (Over de uitslag en toewijzing wordt niet gecorrespondeerd).

  Optie
  Op 21 december worden de woningen toegewezen. Zodra de woning aan jou is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Er volgt een optieperiode van twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop wil overgaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert. Ben je niet ingeloot dan ontvangt je van ons bericht en wordt je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de aangeboden optie dan zullen wij desbetreffend bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

(streef) planning

HEDEN

WEBSITE LIVE
Aanmelden en blijf op de hoogte

NOVEMBER 2021

PRIJSRANGES BEKEND
Bouwnummer voorkeur

11 DECEMBER 2021

START VERKOOP
Verkoop woningen

JANUARI 2022

VERKOOP WONINGEN
Contract tekenen

VOORJAAR 2022

START BOUW
Onder voorbehoud