Jouw droomhuis met financiƫle zekerheid voor nu en in de toekomst

In Meerstad staat een nieuw thuis, misschien wel jouw droomhuis in Het Stainhoes. Bij Teerling& Partners weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Jouw persoonlijke situatie en wensen staan bij ons voorop! Vanuit dat oogpunt denken wij graag mee aan de diverse financiële mogelijkheden, zodat jouw droomhuis werkelijkheid wordt.

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning en geloven in de kracht van expertise en maatwerk. Daarom investeren wij continu in kennis en op die manier direct en indirect in onze klanten.

Persoonlijk advies van onze adviseurs
Vanuit ons kantoor in Haren werken wij met een team aan financiële adviseurs en uiteraard helpen wij jou graag met je financiële vraagstukken. Teerling & Partners is niet gebonden aan een kredietverstrekker, verzekeraar of bank. Hierdoor kunnen wij objectieve adviezen geven met als doel een maatwerk produkt op basis van goede voorwaarden en scherpe tarieven. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK