Jouw droomhuis met financiƫle zekerheid voor nu en in de toekomst

In Meerstad staat een nieuw thuis, misschien wel jouw droomhuis in Het Stainhoes. Bij Teerling& Partners weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Jouw persoonlijke situatie en wensen staan bij ons voorop! Vanuit dat oogpunt denken wij graag mee aan de diverse financiële mogelijkheden, zodat jouw droomhuis werkelijkheid wordt.

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen en persoonlijke financiële planning en geloven in de kracht van expertise en maatwerk. Daarom investeren wij continu in kennis en op die manier direct en indirect in onze klanten.

Persoonlijk advies van onze adviseurs
Vanuit ons kantoor in Haren werken wij met een team aan financiële adviseurs en uiteraard helpen wij jou graag met je financiële vraagstukken. Teerling & Partners is niet gebonden aan een kredietverstrekker, verzekeraar of bank. Hierdoor kunnen wij objectieve adviezen geven met als doel een maatwerk produkt op basis van goede voorwaarden en scherpe tarieven. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Financieringscheck

Vul dit formulier samen met je hypotheekadviseur in, als bewijs dat je de woning van je voorkeur kunt financieren.

Het invullen van onderstaand formulier is niet verplicht, maar wel sterk aan te bevelen. Wie al bij de inschrijving aan kan tonen de woning te kunnen financieren, krijgt namelijk voorrang bij de toewijzing. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend en verplicht je niet tot aankoop van een woning. Dit formulier kan je vanaf 11 december 12.00 uur toevoegen aan je inschrijfformulier.

Download hier het formulier